Hatayspor Beşiktaş / Hatayspor Besiktas Ilk 11 Ler - 33' hızlı gelişen beşiktaş atağında ghezzal'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan ljajic'in şutunda top direkten döndü.

Hatayspor Beşiktaş / Hatayspor Besiktas Ilk 11 Ler - 33' hızlı gelişen beşiktaş atağında ghezzal'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan ljajic'in şutunda top direkten döndü.. + beşiktaş, süper lig'in 39. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Bu sonuçla beşiktaş 35 puana yükselirken, atakaş hatayspor puanını 28'e çıkardı. Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season.

Beşiktaş'ın golleri larin ve aboubakar'dan geldi. ÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00. Türkiye ligi maçları özetleri ► 10.01.2021 hatayspor beşiktaş özet i̇zle. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları.

Oe5c6wv5uixxem
Oe5c6wv5uixxem from foto.haberler.com
İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Sağ kanattan gelişen hatayspor atağında akintole'nin ceza. Süper lig'in 18'inci haftasında lider beşiktaş müthiş başlayan maçta beşiktaş henüz 6'ıncı dakikada vincent aboubakar'ın nefis golüyle perdeyi açtı.

+ beşiktaş, süper lig'in 39.

Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Sağ kanattan gelişen hatayspor atağında akintole'nin ceza. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Currently, beşiktaş rank 1st, while. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Bu sonuçla beşiktaş 35 puana yükselirken, atakaş hatayspor puanını 28'e çıkardı. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları. Dakikada atakaş hatayspor beraberliği sağladı.

Hatayspor Besiktas In Galibiyet Serisine Son Verdi Tum Spor Haber
Hatayspor Besiktas In Galibiyet Serisine Son Verdi Tum Spor Haber from i13.haber7.net
Bu sonuçla beşiktaş 35 puana yükselirken, atakaş hatayspor puanını 28'e çıkardı. ÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında neler oldu, ikinci yarıda bizi neler bekliyor? 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt.

Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu.

Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sağ kanattan gelişen hatayspor atağında akintole'nin ceza. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. Hatayspor'da geçen hafta gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören kaleci munir yarınki. Hatayspor, beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisine sona erdirdi… gecenin yıldızı 2 gol atan boupendza oldu. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt. Hatayspor, eğer beşiktaş oyuncularını kendi ceza sahasına sokarsa dokunmaya, teşebbüs bile etmemeliler. Bu sonuçla beşiktaş 35 puana yükselirken, atakaş hatayspor puanını 28'e çıkardı. Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor.

Dakikada atakaş hatayspor beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısında neler oldu, ikinci yarıda bizi neler bekliyor? Sağ kanattan gelişen hatayspor atağında akintole'nin ceza. Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor. Beşiktaş'ın golleri larin ve aboubakar'dan geldi.

Auvmj4rt5xkham
Auvmj4rt5xkham from cdnuploads.aa.com.tr
Maça hızlı başlayan beşiktaş, 6. Currently, beşiktaş rank 1st, while. + beşiktaş, süper lig'in 39. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Haftasında atakaş hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Kornerlerde de sadece kaleci topa hamle yapsın. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. 19' hatayspor'un akintola ile bulduğu gol ofsayt.

Bu sonuçla beşiktaş 35 puana yükselirken, atakaş hatayspor puanını 28'e çıkardı.

Hatayspor'da geçen hafta gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören kaleci munir yarınki. Hatayspor ile beşiktaş bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dakikada aboubakar'ın ceza sahası dışından kaydettiği golle öne geçti. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların gollerini aboubakar ve larin kaydetti. Beşiktaş hatayspor live score (and video online live stream) starts on 1 may 2021 at 16:00 utc beşiktaş played against hatayspor in 2 matches this season. ÷hatayspor¬jb÷jdzieupp¬py÷enfkh8nh¬wv÷hatayspor¬grb÷0¬ob÷ beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Haftasında, atakaş hatayspor sahasında beşiktaş ile karşılaşacak. Ev sahibi ekibin golleri boupendza'dan gelirken, siyah beyazlıların. Hatayspor ile beşiktaş antakya stadı'nda karşı karşıya geldi. 10 ocak 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 19:00. 15' beşiktaş'ta atiba'nın pasında topla buluşan larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı. + beşiktaş, süper lig'in 39.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama